There's a New Girl in Town!

There’s a New Girl in Town!

Pentru ca, asa cum spunem noi, pentru noi meseria noastra este pasiunea noastra … si pentru ca suntem in permanenta preocupati sa oferim clientilor nostri produse si servicii la cele mai inalte standarde de performanta, suntem incantati sa va prezentam noua noastra achizitie, o imprimanta din gama premium, foarte prietenoasa cu mediul inconjurator, pe numele ei HP LATEX 370.

Prin aceasta postare nu intentionam nicidecum sa va bombardam cu specificatii de ordin tehnic (de care noi suntem realmente impresionati), ci vrem sa va impartasim totusi cateva caracteristici care sunt net in beneficiul clientilor nostri.

Este de la sine de inteles ca, beneficiind de tehnologie ultramoderna, imaginile pe care le imprima sunt de cea mai inalta calitate si claritate. Ceea ce o face insa si mai speciala este cerneala pe baza de apa, fara miros, cu un impact redus asupra mediului, ceea ce confera o abordare mult mai sanatoasa pe tot parcursul procesului de productie si pana la punctele de afisaj ale produselor finite.

Certificarile internationale ale cernelurilor si cartuselor imprimantei HP LATEX 370, le valideaza ca fiind necancerigene, fara continut de metale grele, solventi sau alti compusi periculosi, putand fi utilizate fara restrictii in unitati sanitare, scoli sau alte spatii de locuit.

Printurile prezinta foarte multe avantaje si in ceea ce priveste expunerea outdoor, unul dintre acestea fiind rezistenta crescuta la zgarieturi, ceea ce inseamna o durata de viata de pana la 3 ani nelaminate si de pana la 5 ani laminate.

Suntem incantati sa va putem fi alaturi in toate proiectele de signalistica si management vizual pe care le derulati, punandu-va intotdeauna la dipozitie tehnologie de ultima generatie si o echipa de profesionisti !

Echipa Idea Group

IMG-20160216-WA0000

IMG-20160217-WA0002

IMG-20160217-WA0003

Capture

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.